Boeken

DromerCover dromer definitief
Uitgeverij Davidsfonds
september 2016 / youngadultroman / ISBN 978 90 5908 803 0

Ben jij een dromer?
Of een doener?
Een denker?
Of een beslisser?

Stel dat de keuze voor jou wordt gemaakt. En dat je het daarmee moet doen.

In de wereld van Dromer, Mila en William regeren de beslissers met ijzeren hand vanuit de Citadel. Maar Dromer voelt zich geen denker. William is meer dan een doener en Mila is iets wat eigenlijk niet kan. Ze verlangen naar een leven in vrijheid… lees verder

 

Kieuw kleinKieuw
Uitgeverij Davidsfonds
september 2013 / Young Adult / ISBN 978 90 5908 5183
Eervolle vermelding voor de Gouden Lijst 2014, nominatie voor de Dioraphte Jongerenliteratuur Prijs 2014 en de Kleine Cervantes (stad Gent) 2015. Winnaar Accolade voor het beste Zeeuwse jeugdboek 2014.

Als je vrienden wilt zijn, vertel je je geheim’, zei ik moedig.
Kay plukte bedenkelijk aan zijn sjaaltje.
‘Vrienden hebben geen geheimen voor elkaar’, voegde ik eraan toe.

Filia is opgegroeid bij oma. In het dorp kwamen ze niet, en behalve de boodschappenbezorger Waldemar kwam er nooit bezoek over de vloer. Wanneer oma sterft, lijkt het huis nog donkerder te zijn dan anders. De eenzaamheid spoelt in golven over Filia heen. Haar enige afleiding is het dagboek dat oma haar naliet, vol bizarre herinneringen aan een buitengewone jongen met een ongelooflijk geheim… lees verder

 

Cover2D

De Verteller van Beorga
Uitgeverij Davidsfonds
mei 2011 / softcover, 187 p. / ISBN 978 90 5908 401 8
Genomineerd voor de Zoute Zoen Publieksprijs 2010

Het land Beorga ligt in de mooiste vallei ter wereld. Op de langste dag van het jaar komen de Beorgiërs altijd samen rond het huis van de Verteller, die hen een verhaal vertelt.
Maar dit jaar worden ze opgewacht door Venn, de kleinzoon van de Verteller. Bijna een jaar is Venn weggeweest, naar het mysterieuze land achter de Arduus. Daar wonen de Fauna, de mensen die in dieren kunnen veranderen. Zij voeren al jaren oorlog met de Fabula, de sprekende dieren. Voor de Fauna is Venn ‘Savinto’, de redder die een einde zal maken aan de strijd tussen Fauna en Fabula.
Met behulp van… lees verder

Delen op:

Leave a Reply

4 × drie =

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: